středa 19. května 2010

Horké novinky!

Kde začít? Do miniaplikací napravo od postů přibylo pár krásných podprsenek, korzetků, kalhotky a bodyčko- vše z Topshopu. Myslím si,že Topshop je jeden z mála obchodních domů "střední třídy" kde si prádlo vybere snad každá slečna, která miluje módu a trendy : satén, krajka, bavlna, proužky, puntíky, kytičky, komics! Já bych si tam zruinovala kartu, kdybych měla neomezený mínus na účtě :D.

Další žhavé novinky! Agent provocateur míří do Prahy! ano ano, je to krása, vyčetla jsem to v nové(rozuměj červnové) Elle. Krásné 3 strany plné fotek a poutavého příběhu.

No a v neposlední řadě přehlídka Victoria's Secret 2009/2010:
1. část

2. část

3. část

4. část

velké finále

14 komentářů:

  1. wooow tvuj blog ! miluju spodni pradlo *in love* ! a vis, zeeeee ... http://www.mdls.cz/clanek/587-agent-provocateur-v-praze ? *in love*

    OdpovědětVymazat
  2. Fíha celkom dobru mali tu prehliadku.. aj celkom fajn kolekcia..

    U teba som prvy krat a paci sa mitu .. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Do toho Topshopu právě teď nutně musím! :D :D Chybí mi prádlo...a vůbec, mě furt všecko chybí! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Me neprijde topshopove pradlo tak uchvatne...miluju Victoria Secret a je i cenove dostupne a libi se mi la senza, ale to mi moc nesedi...samozrejme i agent provocateur...ale nejsem zase takova, ze investuji do pradla jako silena:)

    OdpovědětVymazat
  5. zbožňuji přehlídky od Victoria secret mají vždy úžasnou show

    OdpovědětVymazat
  6. wow,hloky, uprimne se omlouvam,ze jsem na vase komentare nereagovala, pac jsem se peknou dobu snazila dat nejakou slusnou podobu tomu druhymu blogu(http://micimathonka.blogspot.com) a na svou milovanou lingerette jsem se vykaslala,ale ted vidim,ze to musim napravit,zas pro vas i sebe vystourat nekde nejaky zajimavy info,dokoncit preklad navodu na usiti podprsenky a taky oprasit lingerette projekt!!nejlip do konce prazdnin! jeste jednou se omlouvam!

    OdpovědětVymazat
  7. prehliadka bola fajn, i keď už staršia, ale nevadí, no. ..:)

    OdpovědětVymazat
  8. denska jsem koukala na youtube a tam jeste nova neni a tahle je 2010,takze posledni pokud vim :)

    OdpovědětVymazat
  9. naozaj skvela kolekcia toto keby videl moj priatel uz by som cakala nejaky balicek :)

    OdpovědětVymazat